Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | B Klári | 0 hozzászólás
Magyar szakácskönyv a Top 5-ben.
Alig hogy megjelent, már is fölkerült a legnépszerűbb könyvek Top
5-ös listájára Izraelben Ofer Vardi újságíró szakácskönyve, a Gulash
Lagolesh magyar nagymamája étel- és süteményreceptjeivel.
A könyv valójában egy doboz, amiből a receptes kártyákat egyenkét lehet kivenni és a dobozhoz mellékelt hűtőmágnessel a hűtőre rögzítve követni az utasításokat.
A szerző - aki a Jediót Ahronót, és az Izrael Ha Jom című napilapok
újságírója - elmondta az MTI-nek, hogy a cím a neten gulyás-szörfözőt
jelent.
A spárga megállja helyét a rákbetegségek gyógyításában.
Tartalmaz egy bizonyos fehérjét, melyet "histones"-nek hívnak és
aktív szerepe van abba, hogy megakadályozza a sejtek növekedését. A
spárga olyan anyagot tartalmaz, mely normalizálja a sejtek növekedését.
Ezek a tulajdonságok szerepet játszanak a rákbetegség legyőzésében és
az egész testre üdítőleg hatnak.
A spárgát megfőzzük (használhatunk konzerv spárgát is, épp
olyan jó, mint a friss). A megfőzött spárgát turmixszoljuk össze pépes állagúra és tegyük be a hűtőszekrénybe.
|
|
Nagy Kamra Napok (Most Must)
A Befőzések után lassan jön a raktározás!
Must Most!
Bajban a Bencekúti Pincészet!
Rendre segítik a bajbajutott gazdák portékáinak eladását, most Ők
szorulnak segítségre!
Leszedvén a szőlőt, frissen lepréselnénk, és két literes palackokba
tölteném. Mint tudjátok, teljesen vegyszermentesen kezeljük szőlőinket, s
a mustba sem tennék tartósítót, így a préseléstől számított. rövid időn
belül a vásárló kezébe kell kerüljön
15 éve | B Klári | 1 hozzászólás
Ma már egyre több helyen kóstolhatunk eredeti, a világ különböző részéről származó teákat , nemcsak Budapesten, hanem az ország számos városában is. A teaházakat nem a teaszakértő szemével teszteltük, inkább a hangulatot, a kiszolgálást és a hozzáértést vizsgáltuk. Természetesen azok a teaházak számítottak befutónak, ahol a teaértők sem találnának kivetnivalót.
A tálalás is szempont volt |
Vörös Oroszlán - teát a népnek
A Vörös Oroszlán
neve egy évtizede "a teaházat" jelenti, egyfajta mérce az egyre
szaporodó teaházak útvesztőjében.
15 éve | B Klári | 0 hozzászólás
A bor, a finomságok és a zene ünnepe az évente megrendezett Komáromi Borkorzó. Immáron második alkalommal nemcsak koccintással tisztelegnek a város nagy szülötte, Jókai Mór emlékének.
15 éve | B Klári | 0 hozzászólás
A Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt polgári tagozatával tüntette ki a köztársasági elnök az államalapítás ünnepén Bíró Lajost, a Bock Bisztró társtulajdonos-séfjét.
Bíró Lajos (59) több mint negyven évet töltött különböző éttermek konyháiban szakácsként és konyhafőnökként. (Életútjáról részletesebben itt olvashat). Bár sokan addig is az egyik legkreatívabb magyar szakácsnak tartották, szakmai életében a 2003-2004-es évek hoztak döntő fordulatot.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás