Világkonyha: fórum

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2473 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2473 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2473 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2473 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Új téma indítása

Az itt megadottakat később nem tudod módosítani.

A téma címe legalább két, legfeljebb száz karakter hosszú lehet. Kitöltése kötelező.

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Kitöltése kötelező

A válasz legalább két, legfeljebb száz karakter hosszú lehet. Legalább két válasz kitöltése kötelező.

A válasz legalább két, legfeljebb száz karakter hosszú lehet. Legalább két válasz kitöltése kötelező.

Létrehozás után, az itt megadott szavazást változtatni már nem tudod.

Fórum

téma válaszok száma utolsó hozzászólás

Kedves Zoltán! Borzasztóan sajnálom, hogy ilyen későn értem ide. Megnéztem, elolvastam, gyönyörködtem a link tartalmában: http://abahangterapia.gportal.hu/gindex.php?pg=24441335&nid=6178683 https:/

Csokiparfé Tésztás ételek utáni édességként gyorsan elkészíthető: Megolvasztunk mikróban öblös edényben vagy pohárban egy fél vajat (öt dekát). Közben elkeverjük a csokifagyi port kb. 1 deci

- Mondja főúr, hogy lehet két ár a rántott májon? Itt van, hogy rántott sertésmáj 820 és 850 forint. Mit jelent ez? - Ja! Kérem a nyolcszázötvenes sertésmájhoz élesebb kést tetszik kapni.

Tuti tiramisu saját recept Hozzávalók 4 adaghoz: 2 friss tojás, 1 cs.vaníliás cukor, 1-2 ek.k.cukor, 25 dkg mascarpone (natúr tjszínes krémsajt), 1-2 evőkanál martini vagy konyak, 1 dl tejs

57255_5881192383e6_s

Mobilkép7945.jpg

Drága cukor helyett készítsünk mustszirupot vagy mustmézet! A mustszirup vagy pekmez, peszmeg főzéssel besűrített szőlőmust. DK-Dunántúlon készítik magyarok, délszlávok és németek egyaránt. A musto

KISKUKTÁKNAK 1 12 éve B Klári  

Az első legyen az épp imént általam elkészített mézes süti. Vásárlásod során szerezz be: Egy csomag mézes tortalapot Egy tábla töltetlen tej vagy étcsokit (fontos, hogy ne nugát vagy bevonó leg

Zacskósleves - Fogyaszt vagy többet árt mint segít? [szavazás] 9 12 éve [Törölt felhasználó]  

A mondás úgy tartja azok vagyunk, amit megeszünk!Sose bízz meg a zacskósleves gyártókban!:) Vegyél friss húst,zöldséget,stb és főzz!Abban látod mi van,és nem csak egy véleményre alapozol hanem a tény

Elmont Krisztián Édenkert című filmje a 2011-es VII. Göcsej Filmszemle különdíját kapta. Nézd meg itt! http://www.zegtv.hu/filmszemle/index.php?mod=v_sh&vi_id=89

A hétvégén palacsintát készítettem - 4 féle lisztből! 1/8 rozsliszt, 1/4 teljes kiőrlésű búzaliszt, 1/8 tönkölyliszt és 1/2 jó minőségű sima búzaliszt. Ami még extra volt, hogy pici mézet raktam bele

Nagyon vigyázz!! Az Indiai tej-és tejtermékek nagyon sok mellékterméket tartalmaznak!!!!!!! Figyeld a TV-t.

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu