Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az ember jellemérõl nemcsak az öltözéke, a kézírása vagy a testtartása árulkodik, de a közvetlen környezete is, hiszen nincs két olyan ember, aki ugyanazokat a színeket kedvelné, és ugyanazokat a bútorokat párosítaná ugyanazokkal a dekorációkkal.
Csupán ízlés kérdése lenne, hogy milyen színekkel, anyagokkal és formákkal veszed körül magad?
16 éve | B Klári | 0 hozzászólás
2007 legjobb magyar éttermei
A Lánchíd Palotában, ünnepélyes keretek között hirdette ki a Dining Guide nevû magyar és angol nyelven megjelenõ étteremkalauz csütörtök este 2007 legjobb éttermeinek listáját, amelyen tavaly óta jelentõs változások történtek.
A tekintélyes bírálóbizottság az idei elsõ tíz közé a tavalyi nyertesek közül csak a Lou Lou, a Páva, a Le Bourbon és a Fausto,s éttermet juttatta be.
|
|
16 éve | B Klári | 0 hozzászólás
Halas tippek a konyhában
A halfogyasztás Magyarországon igen kevés. De miért nem fogyasztunk többet ebbõl az ízletes könnyen elkészíthetõ finomságból? Cikkünkben bemutatjuk a halsütés fortélyait, és titkait. Érdemes kipróbálni.
A frissen fogott hal teste kemény, és rugalmas, szem tiszta, a kopoltyúja piros, és soha nincs kellemetlen szaga.
A hal tárolásához a legideálisabb hõmérséklet plusz 3 c fok. A bõrét könnyebben lenyúzzuk, ha a benedvesített kezünket sóval bedörzsöljük.
16 éve | B Klári | 0 hozzászólás
Gwyneth Paltrow diétája
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu