Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A paleolit táplálkozás lényege a visszatérés a kőkori zöldség-gyümölcs-hús étrendhez. Mivel a gabonafélék és a tejtermékek "csupán" az utóbbi tízezer évben váltak az ember táplálékává, ezeket egyrészt kevésbé tudjuk megemészteni, másfelől túl nagy szénhidrát terhelést jelent a szervezetnek, s ez a civilizációs betegségek fő okozója.
Lehet benne valami.
Bevallom azonban, hogy magam még nem mertem megpróbálni ezt a fajta diétát, annyira kenyér és rízsfüggő vagyok.
Maradt a Halloween-i sütőtökből, senki nem hajlandó a grillcsirke végét megenni a sütőből, nem bírsz már ránézni se a finomfőzelékre, borsófőzelékre? Megoldás: készíts belőle rizottót!
Először is - hogy a rízskészítéssel járó streszt egyszer s mindenkorra feloldjuk, lássuk, hogyan készül a rízs.
Vagy mégse... Ide nézz!
|
|
13 éve | B Klári | 0 hozzászólás
Személy szerint az ehető virágokból készült édes és sós ételek iránt kezdtem érdeklődni. Eljátszom a gondolattal, hogy
fehércsokis levendulafagyit, krémet vagy tejszínes levendulás sütit készítek. Igazán trendi ínyencség lehet még belőle.
Nagyanyáink még természetes hangon beszélnek nekünk levendulás ételekről, már ha sikerül őket kifaggatnunk, mi, fiatalabb konyhatündérek viszont egy kis internetes kutakodásra szorulunk.
13 éve | B Klári | 0 hozzászólás
A kenyér mindig is az emberi táplálkozás sarokköve volt. Ha a jó kenyeret az őt megillető helyre tesszük, ez már önmagában is óriási lépés a jobb egészség elérése irányában. Legközelebb, amikor kenyeret vásárolni megyünk, már az élet igazi anyagáért induljunk el!
"Miért adtok pénzt azért, ami nem kenyér, és gyűjtött kincseteket azért, ami meg nem elégíthet? Hallgassatok rám, hogy jót egyetek..." (Ésaiás könyve, 55:2)
http://golgotha.uw.hu/a%20kenyer.html
Egy szem búza
Ha megvizsgáljuk a búzaszemet, 3 fontos alkotóelemet érdemes megjegyezni:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás