Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az első orosházi libamáj fesztivált a magyar libamáj védelmében és annak népszerűsítésére szervezték.
Azért rendezték meg Orosházán június 5-e és 7-e között, hogy visszaszerezzék azt a népszerűséget a terméknek, amit a termelők és feldolgozók szerint egy éve elveszítettek.
A termelők szerint az elmúlt egy évben kétmilliárd forintos kára lett az ágazatnak azért, mert állatvédők arra szólították fel az áruházakat, hogy ne áruljanak libamájat.
15 éve | B Klári | 1 hozzászólás
Az orosházi libamáj hízott libából nyert, szépen fejlett két májlebenyből álló, jellegzetes alakú belsőség, amelynek színe fehéres vagy világos-sárgás rózsaszín. Állománya rugalmas, tésztás tapintású.
A hízott
libából szabályosan kitermelt májat érettsége, az elzsírosodás
mértéke, színe, állagának minősége, valamint tömege alapján
minősítik, osztályozzák.
A ludat az ember a neolitikumban
háziasította, amit régészeti leletek bizonyítanak.
|
|
15 éve | B Klári | 0 hozzászólás
2009. június 11- én csütörtökön, 18.00 CIVIL RÁDIÓ KLUB a Fonó Budai Zeneházban
Finomat és egészségeset. Mit együnk?
18:00 Tóth Gábor élelmiszer mérnök ( Az E-számokról őszintén, Allergia és Candida kalauz, Génháború stb.), pódiumbeszélgetés indítása,
18:30 Bemutatkozik néhány civil szervezet. Meghívottak:
· Egészség Vár Alapítvány – Jakus Orsolya,
· Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége – Antal Emese,
· Benda Judit gyógyszerész, egészségtanácsadó, kétezeregy kiadó
· Első Magyar Makrobiotika Intézet – Sebestyén Szilvia
19:00 Közös beszélgetés arról, hogy a témában mik a fontos csomópontok, mi az, amit a jövőben, akár egyeztetett módon kommunikálnunk kellene.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás