Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
12 éve | B Klári | 1 hozzászólás
Az ujgur konyha jellegzetes színfoltja az ujgur kultúrának. Ötvöződik benne a kelet és nyugat, múlt és jelen, az ügyesség a szépség és harmónia. A Közép-Ázsia-i népek konyhájához, – és a magyar konyhához is -, hasonlóan inkább tészta alapú, kevés rizst használnak. Az ujgurok Közép-Ázsia ‘bolgár kertészei’, ennek megfelelően nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt használnak. Vallási hagyományaik következtében, legjellegzetesebb ételeik a grillezett bárány, a kebabok, a sült halak és csak utána a rizs, amit kézzel fogyasztanak.
13 éve | B Klári | 4 hozzászólás
Sokan még mindig csodálkozunk, ha díszkáposztát találunk a virágboltban vagy a köztereken, pedig csoportosan kiültetveszemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. Rendkívül igénytelen, és a fagyot is bírja.
A díszkáposzta az egyik utolsó növény, mely friss színt hoz a késő őszi kertünkbe, környezetünkbe, s mely egyben remek téli vitaminforrás lehet. Ültessük hát bátran.
Különleges és igen színes egynyári dísznövény, amelyet ősszel kell kiültetni.
|
|
13 éve | B Klári | 0 hozzászólás
Ókori egyiptomi időkből származó recept alapján süthetünk magunknak energiakenyeret, vagy ahogy sokan hívják - csodakenyeret. Sepsi Olivér, a recept közzétevője szerint gyógyító hatása van a hosszú távú fogyasztásának.
Saját tapasztalatom a kenyér fogyasztásával kapcsolatban egy hónap után- írja:
Rendkívül erős méregtelenítő hatás, energetizál és vitalizál egész
napra, szebb, fényesebb bőr, hajhullás megszűnése, emésztés
kiegyensúlyozása, rendkívül illatos, aromás, finom ízhatás, - 2 kg
súlycsökkenés, vízháztartás normalizálása.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás