Világkonyha: Nyers-, táp-, és adalékanyagokról

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2472 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2472 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2472 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2472 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

  1. Telített, telítetlen és többszörösen telítetlen olajok zsírsavtartalma → Elixír, 1998. november (17. oldal)
  2. Rizsfajták ajánlása → Ideál, 1999. február (53. oldal)
  3. Koleszterin és rák ellen védő tojás → Népszava, 1999. április 29. (10. oldal)
  4. Különböző zöldségek és gyümölcsök hatása a szervezetre → Ideál, 1999. augusztus (16. oldal) és Elixír, 1999. augusztus (32. oldal)
  5. Különféle ét- és salátaolajok jellemzői → Vendéglátás, 2000. augusztus (10. oldal)
  6. Az adalékanyagok (E-származékok) élettani hatásai → Diéta magazin, 2000. január (44. oldal)
  7. Élelmiszeradalékanyagok hatása az allergiásokra → Természetgyógyász Magazin, 2000. augusztus (14-15. oldal)
  8. Melyik zöldség és gyümölcs milyen betegségek, panaszok ellen jó → Ideál, 2000. augusztus (20. oldal)
  9. Makaróni keletkezésének története → Magyar Konyha, 2001. április (26. oldal)
  10. Mesterséges édesítőszerek áttekintése → Ideál, 2006. május (41-43. oldal)
  11. A tönkölyhús kifejlesztése és elkészítési módja → Népszabadság, 2001. június 21. (23. oldal)
  12. A tönkölybúza ismételt felfedezése, és felhasználási módjai → Vendéglátás, 2001. október (26. oldal)
  13. Összeférhetetlen zöldségek és gyümölcsök → Hölgyvilág, 2001/43. szám (27. oldal)
  14. A hüvelyesek gázfejlesztő mechanizmusa → Magyar Konyha, 2002. január (32. oldal)
  15. Gabonamagvak csíráztatása → Nők lapja, 2002. február 13. (56-57. oldalak)
  16. A jeges tea keletkezésének története → Tina magazin, 2003. május 27. (29. oldal)
  17. A joghurt és a kefir születésének története → Képes Újság, 2003. június 14. (22-23. oldalak)
  18. Hazai krumplifajták ismertetése → Magyar Konyha, 2004. szeptember (22-25. oldalak)
  19. Különféle étolajok színe, íze, egészségre gyakorolt hatása és eltarthatósága → Kiskegyed, 2004/48. szám (40-41. oldalak).
  20. Almaecet házilagos készítése → Magyar Konyha, 2004. október (12. oldal)
  21. A margarin transzzsírsavtartalma szívbetegséget okoz. A káros folyamat kialakulásának tudományos magyarázata → Élet és Tudomány, 2005. január 21. (76-78. oldalak)
  22. Probiotikus baktériumok mennyisége, és hatásuk a szervezetben → Élet és Tudomány, 2006/22 szám, (684-686. oldalak)
  23. Hatékony koleszterincsökkentő élelmiszeradalékanyag (szója + marhafaggyú) → Természetgyógyász Magazin, 2005. január (11. oldal)
  24. Adrian Bailey: A főzés alapanyagai (Novotrade Kiadó - 1991)
  25. Christine és Michael Lavelle: A biokertészet enciklopédiája (Jószöveg Műhely - 2004)

Címkék: adalék anyag nyers táp étel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu