Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A francia nők szépek, elegánsak, és vékonyak, mert szeretnek szeretni, élni és enni, szeretik az édességet - de csak könnyedén!
A "Mousse au choolat" egy könnyed és ízletes desszert, tipikus francia fogás
Hozzávalók:
4 tojás
17 dkg porcukor
17 dkg étcsokoládé
5 dkg teavaj
1 dl tejszín
4 teáskanál instant kávé
egy csipet só
Gőz fölött megolvasztom a csokit, és elkeverem benne a kávét, azután lassanként hozzáadagolom a vajat. Pici habverővel addig keverem, míg teljesen krémes és homogén nem lesz.
Egy másik tálban a tojásk sárgáját simára keverem a cukorral,majd az egészet felverem az olvasztott csokis masszával.
A tojásfehérjéket egy csipet sóval keményre verem, azután óvatosan belekeverem a csokis krémbe, majd ugyanígy teszek a tejszínnel is. Azután tálakba töltöm, és beteszem a hűtőbe.
Tejszínhabbal és anélkül is isteni, édes pezsgő vagy muskotályos bor kíséretében!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Katalán krém
Jellegzetes görög ízek - a Halva
Zöld teás sütemény Japánból
Édesség - Thaiföld - Kókuszos sült banán