Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
300 gr főtt csicseriborsó
2 vagy 3 tojás
2 gerezd fokhagyma
petrezselyem
csipetnyi bors
zsemlemorzsa
élesztő
paradicsomszósz
Elkészítés:
Verjük fel a tojásokat, adjuk hozzá a megfőtt csicseriborsót és jól keverjük össze a robotgéppel. Ha már összeállt a massza, tegyük bele a fokhagymát, petrezselymet és egy csipetnyi borsot. Megint egy kicsit keverjük össze, és végül adjuk hozzá az élesztőt is, hogy egy kicsit megdagadjanak majd a gombóckák, amiket a masszából formálunk. Ha összegyúrtuk a golyócskákat, forgassuk bele zsemlemorzsába, és süssük ki forró bő olajban, amíg aranyszínűek nem lesznek. Tálaláskor öntsük le a gombóckákat paradicsomszósszal és szórjuk meg őket egy kis petrezselyemmel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Katalán krém
Paella
Pizzarendelés Budapesten és országszerte
Igazi hi-tech vagy cyber étel a szusi