Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ez a torta Kapri szigetének specialitása, könnyű elkészíteni, és nagyon finom!
Hozzávalók:
15 dkg kristálycukor
5 nagyobb tojás
25 dkg mandula, a lágy héjával együtt
1 evőkanálnyi sütőpor
5 dkg minimum 70%-os keserűcsoki
20 dkg lágyabb vaj
6 dl preszókávé
porcukor
Melegítsétek elő a sütőt 200 fokosra. Egy 30 centis, levehető oldalú tortaformát vajazzatok és lisztezzetek ki alaposan. A tojásokat keverjétek el simára a cukorral, majdszórjátok bele az apró darabokra tört mandulát, és a sütőport is.
Gőz fölött olvasszátok meg a csokit a vajjal, azután öntsétek hozzá a kávét, és végül az egészet keverjétek el alaposan a tojásos masszával.
Öntsétek a formába, és 10 percen át süssétek 200 fokon, azután még 30 percet 170 fokon.
Ha elkészült, hagyjátok kihűlni, azután porcukorral díszítsétek a tetejét.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Édesség Indiából - Bollywood-i répatorta
Red Bull a természetből - élénkítő növények
Sós süti receptek, hogy profi legyen az otthoni pogácsa is (meg annál sokkal több recept)
Túrós sütireceptek nyárra