Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Most vettem akciósan egy egész üveg menta szirupot. Keresgetem a neten, hogy menta szörpön és majd a szilveszteri mohito koktélokon kívül mit is tudok vele kezdeni.
Találtam egy érdekesnek igérkező kalács receptet a tutireceptek.hu-n:
Csokoládés-mentás kalács
Hozzávalók:
2,8 dl forró tej, beleáztatva 3-4 szál friss menta (utána le kell szûrni, csak a tej kell)
55 dkg finomliszt
2 tojás sárgája
6 dkg olvasztott margarin
8 dkg cukor
1 kis mokkáskanál só
1 vaníliás cukor
2 nagy mérõkanálnyi sötét kakaópor
1 evõkanálnyi szárított mentalevél, összemorzsolva
1,5 kanál porélesztõ (a kis mérõkanállal mérve)
5 dkg apróra vágott keserûcsokoládé (a hangjelzéskor kell beletenni)
10 dkg apróra vágott marcipánmassza
Elkészítés:
Az egészet összekeverni, keleszteni(mint az átlag kalácsot)és megsütni.
Tanácsok:
Tipp: Fantasztikus illatú, állagú és ízû kalács! Nagyon büszke vagyok rá!
Szó szerint megálmodtam a receptjét, és azon nyomban meg is sütöttem.
Aki szereti az After Eight desszertet, ezt is imádni fogja! :-)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mit tud és mit gyógyít a sütőtök - receptekkel
Megyéink és városaink ízei - receptekkel
A pogácsa eredete, elterjedése, fajtái
Készíts igazi arab vagy közép-ázsiai vacsorát otthon!