Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
35 dkg liszt,
5 dkg cukor,
15 dkg vaj,
1 dl tej,
1 dkg élesztő,
késhegynyi szódabikarbóna,
1 tojássárgája.
Töltelékhez:
15 dkg dió,
15 dkg cukor,
lekvár,
1 alma.
Mázhoz: olvasztott csoki,kevés étolaj.
Elkészítése: Az élesztőt felfuttatjuk a tejben,majd a többi anyaggal együtt egy puha tésztát gyúrunk. 3 felé vesszük. Kinyújtjuk az elsőt,tepsibe tesszük.Megkenjük lekvárral, rászórjuk a cukrozott dió felét, majd a reszelt alma felét is. ezután jön a második lap. Ugyanúgy járunk el, mint az előzőnél. Befedjük a harmadik lappal, megszurkáljuk és sütőbe tesszük. A kész sütit kihülés után olvasztott csokival vonjuk be.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!