Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
50 dkg fodros tészta kifőzve, lehütve,
5 tojás,
2 x 15 dkg kristálycukor,
1 kis pohár tejföl,
10 dkg vaj,
2 alma szeletelve,
15 dkg mák /cukorral, fahéjjal ízesítve /
10 dkg meggy.
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral ,tejföllel és a vajjal kikeverjük.Azután a kihült főtt tésztával összekeverjük. Felét sütőtálba tesszük. Elegyengetjük a tetejét, majd megszórjuk a mákkal, rátesszük a szeletelt almát, majd a meggyet.Erre ráöntjük a maradék tésztát.Tetejére kevés lekvárt teszünk. Előmelegített sütőben 35 perc alatt készre sül. Ez idő alatt a tojások fehérjét a kr.cukorral kemény habbá verjük. Rásimítjuk a tésztára, majd visszatesszük a sütőbe egy
kis időre. A habnak már csak száradni kell.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!