Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A barna rizst egyszerüen megfőztem, A csirkecombot szezámmagos zsemlemorzsában forgattam meg.
A céklát nagyon szeretem,akárhogy is van elkészítve.Meghámoztam ,majd négyfelé vágtam,beletettem egy sütőtálba.Sóztam, borsoztam.
Egy pohárba étolajat öntöttem, belecsavartam egy fél citrom levét, adtam hozzá szárított oreganot /friss jobb lett volna /és egy evőkanál mézet.Mindezt jól összekevertem és a befűszerezett céklát meglocsoltam vele. Fóliával letakartam és betettem sülni.Kb. 30-40 perc alatt puha lett.
Akkor a maradék olajat ráöntöttem, összekevertem.Frissen reszelt tormával megszórtam.Melegen és hidegen is nagyon finom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!