Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ez egy francua almás sütemény.
4 db almát felszeletelünk,1 narancs reszelt héját és levét hozzákeverjük,adunk hozzá 2 evőkanál cukrot,1 vaniliáscukrot.Ezt egy sütőtálba tesszük, fóliával letakarjuk és fél óráig pároljuk.Ez idő alatt elkészítjük a tésztát:20 dkg lisztet,1 evőkanál cukorral.2 teáskanál sütőporral, csipet sóval, 1 tojással és 1,5 dl tejjel /tejszínnel jobb/ összedolgozzuk.Elég lágy tésztát kapunk.Kivesszük a sütőből az almát.Kiskanállal golyókat készítünk és rákanalazzuk az almára. Egymástól távol, mert megkelnek.Fél óráig sütjük, most már fólia nélkül. Ha szép piros a teteje, kivesszük és fahéjas cukorral megszórjuk.Ezt a sütit nem lehet szeletelni, inkább amolyan kanalas finomság. Készítsétek el, nem fogtok csalódni!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!