Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nyáron, de főként a kánikulában rendkívül jólesik az embernek a sok finom gyümölcs. Főleg nyáresti bulikon jöhet jól a gyümölcssaláta.
Dinnyesaláta
Hozzávalók:
1 közepes görögdinnye,
Legjobb, ha a jól le lett hűtve.
1-2 szem őszibarack,
1 fürt piros szőlő,
1 fürt fehér szőlő,
1-2 körte,
1 evőkanál citromlé,
1 evőkanál méz,
0, 5 dl meggylé,
1 kávéskanál rum(aroma).
Elkészítése: A gyümölcsöket alaposan megmossuk, leszárítjuk.
A görögdinnye húsát kivájjuk. A dinnye húsából kiskanállal gömböket kanyarítunk (amennyire lehet, a magját kiszedjük). A szőlőt leszemezzük, a körtét, az őszibarackot, többi gyümölcsöt meghámozzuk és felkockázzuk.Lehet bogyós gyümi is.
A gyümölcsöket beletöltjük a görögdinnye héjába. A meggylevet, a kanálka rumaromát, a mézet és a citrom levét jól elkeverjük, és a dinnyehéjban levő gyümölcsökre locsoljuk. Folpack fóliával jól lezárjuk, és lapos tálra helyezve egy órára hűtőbe rakjuk, hogy az ízek összeérjenek. Finom, látványos csemege.
Jó étvágyat hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Nyári étkezés és ételkészítés