Világkonyha: Akarsz kemencés lángost, kemencében sült kenyeret, ételeket enni? Tanuld meg a kemencerakás fortélyait!

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2473 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2473 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2473 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2473 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

KEMENCEÉPÍTÉSI TANFOLYAM

 

 

 

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 

 



TÖBB MINT 50 ÓRÁS ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI KÉPZÉS


A HAGYOMÁNYOS ÉLETMÓD KEDVELŐI SZÁMÁRA




Időpont:        2010. május 21-24; június 5-6.

Helyszín:      Fanó Magdiék 10 ha-os biotanyája Egerszalók mellett


A tanfolyam oktatói, előadói és gyakorlatvezetői, a PANGEA Egyesület
 önkéntesei:

 Benicsek Mihály és Zsíros Zoltán

 

 

 A tanfolyam témái:
 
 -        Kemencék a környezet- és egészségtudatos életmód szolgálatában
 
 -        A hagyományos kemencék típusai és táji jellegzetességei

 -        Az építés alapanyagai

 -        Az építés gyakorlati fortélyai  

 -        Kemencés receptek és azok alapanyagai

 

 

 

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További kedvcsináló képek (illusztráció)

 

 

 

 Program:



Május 21.- a kész alap és az eszközök, szerszámok bemutatása, az
előkészületek


Május 22.- falazás, gyakorlati ismeretek a kemencestílusokról, szerkezetről,
az ajtó behelyezése, hamuzó nyílás kialakítása

Május 23.- homokmag készítés, kémény és boltív falazás,tetőtartó gerendák beépítése



Május 24.- kémény és boltív falazás, kéménytető kialakítás, belső tapasztás


 Június 5-6.-külső tapasztás

 Az étkezést a tanfolyam ideje alatt önállóan kell megoldani.


Szállást a helyszínen jurtában tudnak biztosítani, vagy Egerszalókon
 fizetővendég szolgáltatást is igénybe lehet venni.



A tanfolyam maximális létszáma 10 fő!


 
Részvételi díj:            20.000 Ft/fő (400 Ft/h),

                                                                      A
Pangea Egyesület tagjainak 50% kedvezmény jár!



További információ és jelentkezés:          Kunszeri Anna
 (kunszeri@gmail.com, 20/772-7978)

 
Jelentkezési határidő:                      2010. május 10.

 

 

A tanfolyam végére képes leszel saját kenyérlángos sütésére saját kemencében!

 


 

Kép

 

Az akácfa füstjének aromái adják meg a lángos különleges ízét. Jó étvágyat kívánunk!

Címkék: kemenceépítő tanfolyam

Kapcsolódó hírek:

  Culinaris Ízakadémia

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kékesi Arnold üzente 13 éve

Erre ment valaki vagy valami? Csak mert engem érdekelne, hogy mondjuk egy kis méretű kerti kemence vagy valami hasonló az mennyire időigényes. Szóval egy nap alatt meg lehet-e egy ilyet csinálni vagy esetleg ez egy több napos meló.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu