Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
PÁVATOLLAS:
70 dkg liszt,
2 dkg sütőpor,
2 egész tojás,
20 dkg cukor,
30 dkg zsír,
egy kis víz, hogy nyújtható legyen
A tésztát kétfelé veszem, kinyújtom és egyenként sütöm.
I. krém ( a tészta közé):
45 dkg cukrot megpörkölök, majd 3/4 liter tejben 6 evőkanál lisztet elkeverek és ezzel eresztem fel a karamellizált cukrot, 3 cs vaníliáscukrot teszek bele és egy kis rumot. Ezzel ragasztom össze a két lapot.
II. krém (a tetejére):
3 tojásfehérjéből 20 dkg cukorral habot verek és rákenem a tészta tetejére.
III. krém (a pávatoll):
3 evőkanál porcukrot, 2 kanál vizet, 7 dkg étcsokoládét vagy kakaóport (keserűt!) sűrűre főzök. Ezt a masszát össze-vissza rácsorgatom a fehér habra és rögtön 1,5 cm szélesen egy késsel vonalakat húzok a süti tetejére hosszában és keresztben is (ettől lesz szép pávatollas mintája a sütinek), majd száradni hagyom.
Falatnyi négyszögletes kockákra vágva tálalom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!