Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 50 dkg liszt,20 dkg libazsír,3 tojás sárgája, 10 dkg cukor.
Ezekből az anyagokból tésztát gyúrunk. 5 egyforma részre osztjuk, és vékonyra kinyújtjuk.Az első lapot vékonyan kikent tepsibe tesszük és diótöltelékkel megkenjük.Rárakjuk a második lapot és azt mákkal töltjük. E fölé jön a harmadik lap, amelyre szilvalekvárt kenünk,majd a negyedik lap,amelyre borban párolt almát rakosgatunk.Az egészet beborítjuk az ötödik lappal.megszurkáljuk,tojással megkenjük és megsütjük.
Dió-és máktöltelék:1 dl tejet megforrósítunk,15 dkg darált diót vagy mákot és 10 dkg cukrot keverünk hozzá.2-3 percig még a tüzön hagyjuk ,ezután reszelt citromhéjjal,kevés rummal /a mákot fahéjjal is !/ ízesítjük.
Borban párolt alma:1 kg almát lereszelünk,1 dl fehér borral leöntjük.Addig pároljuk, amíg az alma leve és a bor elfő.Ezután ízlés szerint porcukorral édesítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!