Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sült kacsacomb fahéjas meggyraguval
Hozzávalók:
A megtisztított kacsacombokat sózd be alaposan, és dörzsöld be kakukkfűvel. A bőre alá szurkáld be a fokhagymát. Forró sütőben először párold meg alufólia alatt, aztán fólia nélkül, gyakran locsolgatva süsd aranysárgára. A meggyet forgasd át felforrósított vajon, ízesítsd cukorral, fahéjjal, vörösborral és kevés citromlével. Forrald össze, és sűrítsd be kevés liszttel. Az elkészült ragut tálald a combok mellé.
Mézes-narancsos kacsasült
Hozzávalók:
Süsd meg a kacsát vajban, és borítsd be a vékony szalonnaszeletekkel. Ha már megpuhult a hús, készítsd el a mártást hozzá. Takaréklángon keverd össze a mézet 2 narancs levével és a citrom levével. Reszelj bele egy evőkanálnyi narancshéjat és egy kávékanálnyi citromhéjat. A megmaradt narancsokat hámozd meg, és vágd karikára. Tedd őket tálra, tetejükre a sült kacsát, végül az egészet öntsd le a mártással.
Boros kacsasült
Hozzávalók:
Hevítsd fel a vajat, és a jól besózott kacsa minden oldalát pirítsd meg benne. Utána add hozzá a bort és a húslevest. Tedd sütőbe, közepes fokozaton süsd készre. Sütés közben locsolgasd gyakran a levével.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Ajsa receptkönyvéből - ünnepi menük
Akciós ”Rekord Hét” a Tupperware -ral
LIKŐR HÁZILAG