Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | B Klári | 0 hozzászólás
Fűszeres csokoládé torta
Csokis piskótakarikához:
Krémhez:
Elkészítése:
A
piskótakarikához a tojásokat kettéválasztjuk. A tojás sárgáját egy
kevés cukorral habosra keverjük, míg a cukor maradék részével a
tojásfehérjét kemény habbá verjük. A csokoládét felolvasztjuk és
belecsorgatjuk a kihabosított tojássárgába, majd hozzáadjuk a
fehérjéből vert habot. Miután óvatosan összekevertük, finoman
belekeverjük a lisztet és a sütőport. Tortaformában 180 C°-os sütőben
kb. 30 percig sütjük.
A krém elkészítéséhez a tejszínt a porcukorral
és a habfixálóval felverjük, 1/4-ét félretesszük a díszítéshez, míg a
maradékba belekeverünk 15 dkg csokoládét, a fahéjat és a szerecsendiót.
A
kihült piskótát négybe vágjuk, a csokis tejszínnel megtöltjük és a
maradék 20 dkg csokoládéval áthúzzuk, a tejszínnel díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!