Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
10-12 db közepes fej gomba
2 pohár tejföl
1 fej vöröshagyma
1 csomag penne
liszt
só, bors, ételízesítõ
15-20 dkg sajt
Elkészítés:
Elõkészítem a hozzávalókat: Gombát megmosom és felszeletelem, hagymát
megtisztítom és felkockázom. Majd rakok fel vizet a tésztának forrni és
a só mellett szórok bele egy kevés ételízesítõt is. Kevés olajon
megpirítom a hagymát majd beleszórom a gombát és pár percig párolom,
sózom, borsozom. Ha kevés lenne a leve öntök hozzá egy kevés vizet,
mert fontos, hogy jó sok szósz legyen rajta. Majd az egyik pohár tejföl
harmadát belteszem, a másik részébõl pedig tejfölös habarást készítek a
gombára.Közben a tésztánk is megfõtt. Leszûröm, egy tepsibe öntöm és a
másik pohár sózott-borsozott tejfölt ráöntöm, majd a gombás mártást is
és jól összekeverem. A sajtot lereszelem, a nagyobb részét szintén
belekeverem a tésztába, a maradékot pedig a tetejére szórom.
Elõmelegített sütõben (180-200 fokon) kb 20 percig sütöm.
Tanácsok:
A gomba helyett másféle zöldségeket is lehet bele tenni. Én szoktam
vegyesen is brokkolival+ sérgarépával+ kukoricával...és mindennel amit
csak ki tudok találni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!