Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Lazactatár krémsajttal
Hozzávalók: 40 dkg füstölt lazac 20 dkg natúr krémsajt 1 fej lilahagyma vagy egy szál póré 1 db lime leve 1 teáskanál mustár bors |
Elkészítés: A lazacot apróra vágjuk, és villával még egy picit átdolgozzuk. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és a többi hozzávalót, majd alaposan elkeverjük. A hal elég sós, ezért sózni nem szükséges. Ha lehet, 1-2 órát hagyjuk állni a hűtőszekrényben, hogy az ízek összeérjenek. Fissen pirított bagettel a legfinomabb.
Lazactatár avokádóval
Hozzávalók: 450 g friss lazacfilé, 1 db édesköménygumó, 3 evőkanál olívaolaj, 2 citrom leve, 1 csokor metélőhagyma, 1 avokádó, só, bors A lazacot és a megmosott édesköménygumót vágjuk apró kockára, majd tegyük egy konyhai gyorsvágó gépbe. Adjuk hozzá az
olívaolajat, a citromok levét, az összevágott metélőhagymát, sót és őrölt
borsot. Aprítsuk fel a gép segítségével, vigyázzunk, csak pár pillanatig
kapcsoljuk be a gépet, hogy a lazactatár darabos maradjon. Készíthetjük úgy
is, hogy a halat és a köménygumót vágódeszkán csapókéssel aprítjuk fel apró
darabokra, majd ezután keverjük össze a többi hozzávalókkal.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!