Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | B Klári | 0 hozzászólás
Zsidek László gyerekkora óta gasztronómiával foglalkozik, az országot-világot Ízvadászként járja, ahol szakértő szemmel ismerkedik az éttermek kitűnő fogásaival, séfjeivel, gasztronómiai remekivel. Mindebből számos televíziós és rádiós műsor, riport és újságcikk és receptkönyv is született. Aktív közéleti tevékenysége során találkozhattunk vele országos és helyi kultúrális, szabadidős, sport, öko rendezvényeken, társadalmi segélyprogramokban egyaránt.
Ízvadász tagunk így ír magáról a honlapján: Évek óta járom az országot és a régiót, hogy felkutassam a jóízű magyar
konyha gyökereit, jeles képviselőit. Fontos számomra, hogy ismerjük
gyökereinket, hiszen sejtszinten emlékezünk ezekre az ízekre, ez ad
identitást számunkra és ez az egyik kapocs, amely elszakíthatatlanul
köt bennünket az anyaföldhöz, és egyben ez különböztet meg bennünket
más nemzetek kultúrájától. Célom, hogy olyan ételeket állítsak össze,
melyeket megkóstolva az embert meglepi a felismerés: ezt az ízt
kerestem, erre emlékszem! Ugyanis hiszem, hogy ezek a felismerések
adnak értelmet az életnek és az ételnek. Munkámban a test, lélek és
szellem egysége az útmutató, hiszen azzá leszel, amit megeszel.
Egész életem a főzésről, a gasztronómiáról szól. A főzés-mint mindennek
az alapja- folytonosan része életemnek. Megszállottan keresem az
ételekben rejlő új elkészítési módokat, fűszerezek minden alkalommal
másként egy-egy ételt, s persze hasznosítom felfedezéseimet a szakmai
irányításban.
Személyiségem alapja, hogy örüljek annak,
ha jót látok, azt kiemeljem, s megosszam másokkal. Egyfajta játékos
élménybeszámoló. A tiszta forrásból származó hagyományos jó ételeket
érdemes felkutatni, közkinccsé adni, továbbítani mindenki számára.
Érdemes a hagyományokat kutatni s bemutatni, nehogy kihaljanak a magyar
konyha gyöngyszemei, s úgy járjunk, mint néhány európai ország, ahol
már nem is lehet hazai hagyományos ételeket találni.
Zsidek László nem kisebb célt tűzött maga elé, mint egy olyan magyar konyha megteremtését és tanítását, amely világszínvonalú, magyar nemzeti hagyományokra is támaszkodik, könnyen elkészíthető, egyszerűen megtanulható, egészséges, a megfelelő tápanyagokat tartalmaz, ezt a legjobb összetételben teszi, nem hizlalón, amely egyben nagyon finom, és sikerélményt is ad elkészítőjének.
Klubunk keretében nagy örömmel adunk neki teret ezen célja eléréséhez!
Ismerjük meg jobban kedves Ízvadászunkat a saját honlapján, közéleti szereplésein és közösségünkben való részvételén keresztül!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!