Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sokszor ettem már itthon és külföldön is humuszt.
Olyan misztikus, magyar füllel furcsa, bizarr neve van, de kellemes íze, laktató volta és sokrétű felhasználhatósága miatt igazán megkedveltem.
Mindig érdekelt, hogyan készül, mi van benne. Most találtam egy elkészíthetőnek tűnő receptet. Az ünnepek alatt lesz is idő a megvalósítására...
A humusz az egyik legrégebbi arab étel, még ma is a közép-keleti konyhák egyik alapétele. Lehet előétel, mártogatós, szendvicstöltelék. Nagyon egészséges, magas C-vitamin, vas és rost tartalma végett ajánlott a rendszeres fogyasztása..
Hozzávalók
Díszítés: paprika vagy római kömény, petrezselyem zöldje vagy oliva olaj és néhány darab főtt csicseriborsó
Elkészítés
Tippek
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Dubai konyha