Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Világkonyha Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát B Klári indította 14 éve
A tél és a tavasz a savanyúságok időszaka. Ha már unod a kovászos uborkát, csalamádét, almapaprikát, csemege uborkát, céklát, nézz körül mit lehet belőlük alkotni, ami kevésbé megszokott. A gyerekeink számára is ki kellene már valamit találni, mert ők hajlamosak mellőzni ezt a köretet, ételkísérőt, pedig a candida elleni harcban nélkülözhetetlen volna...
Hozzászólások eddig: 1
B Klári üzente 14 éve
A vasárnapi sztenderd rántott hús, sült krumplihoz készítettem ma cékla savanyúságból ezt a salátát:
3 gerezd apróra vágott fokhagymát, késhegynyi borsot és két kanál majonézt összekevertem kis céklalével, majd ráöntöttem a fél kilónyi céklát, beleforgattam. Pár óra állás után hidegen érdemes fogyasztani. A gyerekek is szívesen fogyasztották.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás