Világkonyha: Fontos-e, hogy mit mivel eszünk? (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2473 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2473 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2473 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Világkonyha Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2473 fő
  • Képek - 355 db
  • Videók - 73 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 597 db

Üdvözlettel,

Világkonyha Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Fontos-e, hogy mit mivel eszünk?

Ezt a témát B Klári indította 16 éve

Ha húst eszünk krumplival, lehet-e hozzá még salátát enni. Vagy jobb, ha előbb megesszük a salátát? Vagy húst salátával? Ha nem eszünk húst, együnk sült krumplit vagy rízst salátával? Mi mihez illik? És ez mitől függ?

Hozzászólások eddig: 16

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Morzsik Attila üzente 14 éve

Mindenki tudja!?
A főétel mellé a köret azért is kell,hogy vitaminokban,ásványi sókban egymást kiegészítsék,
hogy teljes értékű fehérjéket vegyünk magunkhoz.
Nézzétek meg mit tartalmaz a burgonya,a kelkáposzta? és együtt Kelkáposzta főzelék?

Válasz

MARTON EMESE üzente 15 éve

Hat szerintem sokan esznek a hus melle krumlit es zold salatat ,es kevesebben vannak akik a hust csak salataval eszik ,bisztos egeszsegesebb de a szokas nagy ur

Válasz

Lajtai Zsuzsanna üzente 15 éve

Én nem is értem, hogyna lehet egyszerre enni a húst meg a krumplit/rizst/kenyeret. Én tuti bélfacsarodással kötnék ki a sírban. Embergyomor legyen a talpán, amelyik megemészti ezt a kombinációt. Én csak salátával bírom megenni.

Válasz

B Klári üzente 16 éve

Valakit érdekel a többi alább említett érdekes étel valamelyike? Engem az édes libamájpástétom. Kedves Gastrorobot!Megosztanád velünk  receptjét, elkészítését? 

Válasz

B Klári üzente 16 éve

Én is azért kezdtem neki ennek az oldalnak, kedves Gastrorobot, hogy bátorítsam a klubtársakat, hogy próbáljanak kitörni a napi, heti, havi étkezési rutinból, ami vagy 15-20 magyar ételnél leragad.Te is ajánlhatod a tanítványaidnak, vendégeidnek, munkatársaidnak, kollégáidnak ezt az oldalt. Érezd magadénak! Bármilyen blogbeli recepttel, üzenettel, képpel gazdagíthatod a klub anyagait. Tagként is mindenhez hozzáférsz.Előzmény: gastrorobot, 2007-10-26 23:2018 évvel a hátam mögött a vendéglátóiparban és némi affinítással nincs más választásom meg aztán szeretem a szakmámat......és hát ugye elég szép sikereket érek el benne.Ezt másként nem lehet csinálni csak odafigyeléssel és az ételek szeretetével ismeretével.Egy jelen kori szakembernek nem lehet leragadni egy bizonyos népcsoport konyhájánál egy bizonyos ízvilágnál.....ezt próbálom a tanulóim szájába is rágni!!!

Válasz

Bíró Péter üzente 16 éve

18 évvel a hátam mögött a vendéglátóiparban és némi affinítással nincs más választásom meg aztán szeretem a szakmámat......és hát ugye elég szép sikereket érek el benne.Ezt másként nem lehet csinálni csak odafigyeléssel és az ételek szeretetével ismeretével.Egy jelen kori szakembernek nem lehet leragadni egy bizonyos népcsoport konyhájánál egy bizonyos ízvilágnál.....ezt próbálom a tanulóim szájába is rágni!!!

Válasz

B Klári üzente 16 éve

Kedves Gastrorobot! Bocsáss meg az átkeresztelésért.Annyira érdekeseket írsz, hogy mostantól könnyen megjegyzem a neved!Te vagy az igazi világi gurman! Bátran nyúlsz a világ összes alapanyagához, ízeihez, receptjeihez. Ráadásul tudatosan teszed. Tudod mit mivel és miért készítesz, eszel.Írjál még sok tanulságos és bátorító mondatot nekünk!Kellemes hétvégi főzőcskézést és lakomákat kívánok!gelleon Előzmény: gastrorobot, 2007-10-26 22:35Hát én szájon át csinálnám!! :-)Ugyan úgy mint tavasztól őszig!Manapság már mindent lehet kapni ősszel és télen is.Most ne gyertek azzal hogy hát mennyibe kerül!!!!!Okosan is lehet csinálni.Pl télen van káposzta,alma,narancs,sárgarépa,a kiwi ára egyforma télen és nyáron.Vissza a gyerekkorba!Ugye mindenki emlékszik amikor az anyukája vagy a nagymamája lereszelte a sárgarépát megcukrozta és csepegtetett rá citromot????Na akkor elő lehet venni ezt a megoldást és még sok pénzbe sem kerül ráadásul finom is!Vagy savanyítsunk otthon káposztát....lehet édesen is ha az jobb.Vagy fözzük fel a reszelt almát reszelt sárgarépát és a narancsnak a ledarált héjját egy kis cukorral és máris kész a finom reggeli ital pl tej helyett!A tárház szinte végtelen csak egy kis leleményesség kell hozzá meg bátorság.Én fúziós konyhát vezetek amiben ez elengedhetetlen...keverem a népek konyháit az alapanyagokat ízeket....a kívülálló hitetlenkedve kérdi mit keres a chili a mandulás trüffelfelfújton vagy a bazsalikom a túrógombócban ráadásul édes sajtmártással esetleg a libamájpástétomból miként lesz édes desszert???!!!!

Válasz

Bíró Péter üzente 16 éve

Ja és Gastrorobot!!!! :-)

Válasz

Bíró Péter üzente 16 éve

Hát én szájon át csinálnám!! :-)Ugyan úgy mint tavasztól őszig!Manapság már mindent lehet kapni ősszel és télen is.Most ne gyertek azzal hogy hát mennyibe kerül!!!!!Okosan is lehet csinálni.Pl télen van káposzta,alma,narancs,sárgarépa,a kiwi ára egyforma télen és nyáron.Vissza a gyerekkorba!Ugye mindenki emlékszik amikor az anyukája vagy a nagymamája lereszelte a sárgarépát megcukrozta és csepegtetett rá citromot????Na akkor elő lehet venni ezt a megoldást és még sok pénzbe sem kerül ráadásul finom is!Vagy savanyítsunk otthon káposztát....lehet édesen is ha az jobb.Vagy fözzük fel a reszelt almát reszelt sárgarépát és a narancsnak a ledarált héjját egy kis cukorral és máris kész a finom reggeli ital pl tej helyett!A tárház szinte végtelen csak egy kis leleményesség kell hozzá meg bátorság.Én fúziós konyhát vezetek amiben ez elengedhetetlen...keverem a népek konyháit az alapanyagokat ízeket....a kívülálló hitetlenkedve kérdi mit keres a chili a mandulás trüffelfelfújton vagy a bazsalikom a túrógombócban ráadásul édes sajtmártással esetleg a libamájpástétomból miként lesz édes desszert???!!!!

Válasz

B Klári üzente 16 éve

Kedves Gastroro!Nagyon köszönöm a jótanácsokat és racionális okfejtést. Tényleg bele kell gondolni ezekbe, hiszen az egészségünk, jó közérzetünk függ tőle.Azt meg tudnád mondani, hogy hogyan juttassunk most az öszi- téli időszakban elég vitamint a szervezetünkbe? Előzmény: lanczgyulane, 2007-10-25 21:00Gastroro!Köszönöm a jó tanácsokat, igyekszem majd betartani.A párolt zöldségeket nagyon szeretem, de sajnos a gyomrom nem!Imádom a zöldség levest, de a gyomrom nem!A tejről már leszoktam mert puffaszt!Töbnyire akkor érzem jól magam, ha csak zsömlét eszem felvágottal , vaj nélkül!Sajnos ezt is nagyon jó izüen megtudom enni

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu